Feb2012

Joomla template & Joomla Webdesign - Uw huisstijl in een Joomla template

Indien uw bedrijf gebruik wilt maken van het gratis cms pakket van Joomla kan Studio 16 Websolutions uw huisstijl converteren naar een Joomla template.

Uiteraard kunt u gebruik maken van de met Joomla gratis meegeleverde templates of een Joomla template downloaden van een van de vele sites waar gratis templates aangeboden worden.

Uw website is echter het visitekaartje van uw bedrijf en een zichzelf respecterende organisatie neemt geen genoegen met een lay-out die wel verdacht veel lijkt op de website van de lokale bridgeclub.

Joomla template service

Door gebruik te maken van onze Joomla template service slaat u 2 vliegen in 1 klap. Ten eerste krijgt uw CMS de lay-out van uw eigen professionele huisstijl. Ten tweede is uw website vanuit technisch oogpunt meteen geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Waarom Studio 16 Joomla template service?

email marketingOplevering binnen 72 uur

 

email marketingJoomla 1.5.xx & 2.5.xx

 

email marketing100% correcte opmaak op basis van de W3C standaard

 

email marketingTemplate op basis van website optimalisatie (SEO)

 

email marketingGratis Joomla SEO advies

Joomla SEO

Indien u al een Joomla CMS website heeft en niet tevreden bent over de vindbaarheid van uw website in de divesre zoekmachines kunt ook bij Studio 16 Websolutions terecht.

Wij analyseren uw website en in overleg met u kunnen wij aanpassingen aanbrengen zodat de kans dat u gevonden wordt in de organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google sterk zal toenemen.